Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

5 tipů jak správně udržovat a používat elektronickou cigaretu

  1. Pravidelné čištění Elektronická cigareta by měla být pravidelně čištěna, aby zůstávala čistá a funkční. Je důležité čistit jak samotný atomizér, tak i baterii a další díly.

  2. Správné nabíjení Baterie by měla být nabíjena pouze pomocí dodávaného nabíjecího kabelu. Je také důležité, aby byla včas vyměněna, pokud nenabíjí správně nebo se rychle vybíjí.

  3. Používání kvalitních náplní Použití kvalitních náplní s čistými přísadami může pomoci zlepšit chuť a výkon elektronické cigarety. Je důležité vyhnout se laciným a nekvalitním náplním, které mohou způsobit poškození zařízení.

  4. Správné skladování Elektronická cigareta by měla být skladována v suchu a chladu, to platí i pro jednorázové e-cigarety aby se zabránilo poškození baterie a jiných dílů. Je také důležité ji uchovávat mimo dosah dětí a zvířat.

  5. Řízení teploty Použití elektronické cigarety při vysokých nebo nízkých teplotách může ovlivnit její výkon a dobu životnosti. Proto je důležité ji používat pouze v optimálních teplotních podmínkách.

Tyto tipy vám pomohou udržet elektronickou cigaretu v dobrém stavu a zajistit její správnou funkci po mnoho let.

Používáme ověření věku Adulto