Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Clearomizer: Základní informace

Clearomizer je jedním z nejdůležitějších součástí elektronické cigarety. Jde o zařízení, které slouží k nalití a vapování e-liquidu. Tyto náplně se skládají ze směsi propylenglykolu (PG), glycerolu (VG) a někdy také příchutí a nikotinu.

Clearomizer se skládá z několika součástí, jako je základna, střední část (vodivý díl) a výměnný atomizér. Tyto části fungují společně tak, aby se zajistilo rovnoměrné a účinné vhánění e-liquidu na spirálku, která se zahřívá a tím vytváří páru.

Jednou z nejvýhodnějších vlastností clearomizeru je možnost jednoduše vyměnit atomizér, což umožňuje udržet si vysokou úroveň kvality páry po celou dobu životnosti e-cigarety. Navíc je clearomizer jednoduchý na údržbu a čištění, což znamená, že si můžete užívat vysoce kvalitního vapování bez nutnosti komplexních úprav.

Clearomizer také nabízí vysokou úroveň kontroly nad množstvím e-liquidu, což znamená, že si můžete nastavit výkon e-cigarety podle vašich požadavků. Tyto vlastnosti dělají clearomizer populárním mezi vapery, kteří hledají kvalitní a spolehlivý způsob vapování.

Používáme ověření věku Adulto