Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Elektronická cigareta - Jak přestat kouřit a zlepšit své zdraví?

 

Ecigarety jako alternativa k tradičním cigaretám

Ecigarety představují moderní alternativu k tradičním cigaretám. Oproti klasickým cigaretám totiž neobsahují spalovací proces, při kterém vznikají škodlivé látky, jako je oxid uhelnatý, dehtové částice a další. Ecigarety fungují na principu ohřevu tekutiny obsahující nikotin a další příchutě, která se vdechuje do plic. Díky tomu nevznikají škodlivé látky, které mohou poškozovat zdraví.

Jak ecigarety pomáhají při odvykání kouření

Pro mnoho kuřáků může být odvykání kouření obtížným procesem. Ecigarety mohou být v tomto případě skvělou pomůckou. Umožňují totiž postupné snižování obsahu nikotinu v používané tekutině, což může vést k postupnému omezení závislosti na nikotinu. Navíc mohou být ecigarety i psychologickou podporou pro kuřáky, kteří se snaží přestat kouřit. Díky podobnému vzhledu a pocitu při kouření mohou být ekvivalentem tradičních cigaret a pomoci tak při přechodu na zdravější alternativu.

V naší nabídce najdete široký výběr ecigaret od různých výrobců a s různými funkcemi, abyste si mohli vybrat tu pravou pro vás. Přestaňte kouřit tradiční cigarety a zlepšete své zdraví s ecigaretami.

Používáme ověření věku Adulto