Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Jaké nejdůležitější parametry rozlišujeme u elektronických cigaret?

Elektronické cigarety jsou poměrně dost rozsáhlým světem, ve kterém můžete nalézt ohromné množství výrobků. Různí výrobci s různými sériemi se přitom snaží koncipovat svoje výrobky tak, aby dokázali zaujmout co největší množství klientů. A v takovém případě nabízí i odlišné parametry.

V rámci dnešního článku se vám tak pokusíme pomoci vyznat mnohem lépe i v našem sortimentu. A to pomocí několika základních parametrů, které se u elektronických cigaret udávají.

Kapacita baterie

Jako jedna z těch nejdůležitějších vlastností z technologického hlediska rozhodně figuruje samotná kapacita baterie. U jednorázové elektronické cigarety tím ukazuje na celkovou životnost, u klasické pak na životnost pro další dobití. Většinou se dnes sejdeme s kapacitami pohybujícími se kolem 500mAh, což je ekvivalent přibližně jedné krabičky. 

Způsob a rychlost nabíjení

Jako způsob nabíjení se dneska už standardně používá USB ve své mikro verzi. Jenže nemusí jít jenom o klasické mikro USB, ale můžeme se potkat například i s USB-C. V obou případech přitom mohou elektronické cigarety nabídnout klasické nabíjení, ale také fast charge, což znamená rychlejší nabíjení oproti klasice.

Způsob vdechování aerosolu

Většinou se rozlišují jen dva druhy vdechování. A to do plic a nejdříve do úst. Pro různého kuřáka záleží na návyku, co nejvíce používají oni sami. Většinou při přechodu z klasické cigarety je nadechování do úst mnohem častější. Podle toho jsou ale upraveny i samotné elektronické cigarety, aby dokázaly nabídnout optimální zážitek.

Použitelné náplně

Náplně do elektronických cigaret jsou většinou použitelné do širokého spektra cigaret. Ale problémem může být, pokud ve vzácných případech cigareta podporuje jenom náplně na určité bázi. V takovém případě si dávejte pozor, abyste používali správné!



Používáme ověření věku Adulto