Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Elektronické cigarety, a nejen zdravotní benefity, které nám nabízejí

Přemýšleli jste už někdy o tom, proč jsou elektronické cigarety tak moc oblíbené a všeobecně uznávané jako možnost mnohem levnějšího a zdravějšího kouření? Důvodů je opravdu poměrně dost velké množství a mnohé z nich pro vás mohou být překvapením.

Tyto jednoduché, ale přitom důmyslné elektronické mechanismy vám totiž nabízejí celou řadu benefitů, které poznáte jak na zdravotním, tak i například finančním poli.

Mnohem levnější kouření

Samotné používání elektronických cigaret vám dokáže oproti tradičním tabákovým výrobkům nabídnout extrémně velkou úsporu. V cenách tabáku, které se neustále šponují do výše kvůli ceně kolků a uvaleným daním, jsou elektronické cigarety stále ve stejné hladině. Díky tomu tak na jedné straně máte rostoucí cenu nákladů, zatím co na druhé straně jsou náklady stále na stejné úrovni.

Neobtěžujete svoje okolí

Zásadním problémem, proč spousta lidí nemá rádo kuřáky ve společenských a uzavřených prostorech, je typický cigaretový zápach. S tím se ale v rámci elektronické cigarety můžete rozloučit. Minimálně tedy v případě, kdy nebudete používat tabákové náplně s vůní i chutí, které se odkáží klasické cigaretě podobat. I v případě, kdy takové používáte ale počítejte s tím, že ani zdaleka taková směs není tak moc agresivní, jako v případě tabákového výrobku.

Žádný dehet, žádné zanesené plíce

Samotný zápach přitom pramení z jedné konkrétní části celé cigarety. A tou částí je přímo dehet. Kvůli používání elektronických cigaret můžete mnohonásobně prodloužit svůj zdravý život, aniž byste si přitom odpírali kouření jako takové. Dehet zde nepotkáte, protože se pomocí topného tělesa odpařují sloučeniny na vodní bázi. Samotná dehet se naopak tvoří spalováním pevných částí prudkým žárem, což je důvodem, proč je také velice nebezpečný.



Používáme ověření věku Adulto