Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Poradíme vám tři tipy, jak můžete prodloužit životnost vaší elektronické cigarety

Elektronické cigarety jsou poměrně dost jednoduchým zařízením, které mimo jednoduchého používání také nabízí možnost velice jednoduché údržby. Mimo toho jsou ale zároveň elektronické cigarety také v mnoha provedeních náchylné na některé konkrétní problémy.

V rámci dnešního článku vám dáme tři základní tipy, jak můžete z různých pohledů jednoduše svoje elektronické cigarety držet v dobrém stavu, a tím tak zvýšit jejich dlouhodobou životnost.

Jak udržet baterii mnohém déle?

Baterie je pochopitelně součástí baterie, která bude postupným používáním opravdu zásadně trpět. Díky tomu tak budeme postupně ztrácet drobné, ale podstatné části její kapacity. Jednoduchým tipem ale může být to, že nebudeme baterie vybíjet úplně do nuly. Naopak například kolem poslední pětiny kapacity baterii necháme opět nabít. Tím se nestane, že by baterie došla úplného naplnění cyklu a její kapacita se bude snižovat zásadně pomaleji.

Používejte správné náplně 

Pro některé elektronické cigarety se můžeme potkat s podmínkou, jaké náplně jsou do nich vhodné. Tento problém je velice častý především v tom případě, kdy máme starší modely, které nepodporují ještě novější báze. Proto náplně do elektronické cigarety používejte v souladu s tím, jaké jsou pro vámi používaný model považovány za nejlepší možnost.

Pravidelně čistěte žhavící hlavu

Samotná žhavící hlava může mít problémy s tím, že se bude z některých bází a hustějších příchutí postupně zanášet. Následně se mohou tyto nánosy připalovat a působit tak nepříjemnou pachuť. Většina cigaret má k dispozici čistící režim, který se o tyto nánosy dokáže postarat. Čas od času ale rozhodně neprohloupíte, pokud elektronické cigaretě dáte luxus v podobě lázně ve vysokoprocentním lihu, díky čemuž tak žhavící hlavu dokonale vyčistíte.




Používáme ověření věku Adulto