Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Jak vybrat nejlepší elektronickou cigaretu?

Stačí trochu nahlédnout na specializovaný obchod s elektronickými cigaretami a hned vám bude jasné, že pro výběr nejlepší varianty se budete muset prokousat některými parametry a rozdíly mezi různými modely. Naštěstí to není nic složitého a s pomocí následujícího stručného návodu si snadno vyberete nejlepší elektronickou cigaretu, se kterou bude vapování jedna radost. 

Výběr správného modelu elektronické cigarety

Hned na úvod si položte otázku, co vlastně od elektronické cigarety očekáváte. Chcete jí mít jako náhradu klasické cigarety, pomůcku k postupnému odvykání na nikotin, nebo jako vaporizér s větší produkcí páry? Podle toho se rozhodnete, jestli si vyberete MTL nebo DL elektronickou cigaretu. 

Jakmile budete mít základní představu o typu vhodné cigarety, promyslete si konkrétní parametry. A to znamená následující: 

  • Kapacita baterie – pokud jste častí kuřáci a očekáváte od cigarety velký výkon, je dobré vybrat model s větší baterií. 
  • Typ náustku – pro přechod z klasických cigaret je častou volbou takzvaný filtr náustek, který svým tvarem připomíná běžnou cigaretu, ale nemá žádné filtrační vlastnosti. Druhou variantou je klasický plastový náustek, který se dá snadno vyměnit či vyčistit. 

Volba náplně do elektronické cigarety - e-liquidu

Až budete mít vybranou elektronickou cigaretu přichází na řadu volba náplně. K dispozici jsou náplně s tabákovou příchutí, ovocné, mentolové, ale i nejrůznější jemné sladké. E-liquidy seženete ve formě s obsahem nikotinu, ale i bez. 

Nákup příslušenství

Stejně jako u jiných elektronických předmětů, tak i v případě cigaret platí, že budete potřebovat určité příslušenství. Tím může být náhradní nabíječka, další náustky a podobně. Jednou za čas je také potřeba vyměnit žhavicí hlavici nebo baterii, aby měla elektronická cigareta opět požadovaný výkon i kapacitu. Při nákupu jednotlivého příslušenství si dávejte pozor na kompatibilitu s vaší elektronickou cigaretou. 

Používáme ověření věku Adulto