Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

V čem všem se mohou lišit náplně do elektronické cigarety? Poradíme vám, jak vybírat!

Náplně do elektronické cigarety jsou tím důvodem, proč mohou jejich uživatelé ušetřit oproti tabákovým výrobkům opravdu velké finance. Přitom jsou zároveň i důvodem, proč velké množství uživatelů stále používá elektronické cigarety, které je přitom nepřestávají bavit.

Na trhu můžete najít velké množství výrobků a výrobců, které se mnohdy liší svojí specifikací nebo konkrétními produkty. Od ovocných příchutí, přes tabák až po nejzajímavější standardní vůně a chutě si tak vybere opravdu každý. Jaké rozdíly ale mohou náplně také mít?

Jak je to s kompatibilitou náplní do e-cigarety?

Určitě se mezi nejčastějšími dotazy ptáte na to, jak je to s kompatibilitou jednotlivých náplní a elektronických cigaret. Na to se dá najít poměrně dost jednoduchá odpověď. V rámci užívání elektronických cigaret je standardní kompatibilita v naprosté většině případů mezi všemi cigaretami i náplněmi do nich.

Pokud jsou některé určeny výhradně pro dané výrobce nebo typy, tak to potom není uvedeno u náplní. Naopak je uvedeno u elektronické cigarety, jestli do nich mohou být použity všechny báze, náplně a další důležité součásti. 

Rozdílný obsah nikotinu a dalších látek v e-liquidu

Jednotlivé náplně jsou také specifické tím, že mohou obsahovat různé obsahy látek. Především v tomto ohledu hraje ohromnou roli nikotin. Elektronické cigarety nejsou totiž pro spoustu lidí jenom způsobem, jak mohou jednoduše a efektivně kouřit. Ale také mohou být způsobem, jak se citlivě zbavovat závislosti, nebo eliminovat vysokou závislost na kouření do lepších mezí. Toho lze docílit právě tím, že používáte náplně do elektronických cigaret, které mají odlišné obsahy nikotinu. V konečném důsledku potom dokážete opravdu eliminovat silnou závislost ve velmi lehkém a přirozeném průběhu. 



Používáme ověření věku Adulto