Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Nevíte, jestli se vám zalíbí elektronické cigarety? Jednorázové jsou pro vás nejlepší možnou volbou

Elektronické cigarety jsou jednou z těch nejlepších možností kouření z mnoha ohledů. Jsou mnohem finančně úspornější, ale také zdravější a ve společnosti jsou oproti tabákovým výrobkům přijímány s naprosto odlišným náhledem. 

I přesto spousta lidí ale neví, jestli budou i elektronické cigarety plnit ta očekávání, které jinak mají plněné od cigaret klasických. A proto se také mnohdy nerozhodnou je zakoupit a zkusit. Jenže není potřeba velké investice, abyste si mohli vybrat mezi elektronickými cigaretami.

Jednorázové elektronické cigarety

V našem sortimentu jsou jednou z velkých kategorií přímo jednorázové elektronické cigarety, které pro vás znamenají jasnou možnost si odzkoušet co můžete očekávat, pokud začnete elektronické cigarety kouřit pravidelně. Hlavní výhodou tady rozhodně je fakt, že jsou elektronické cigarety mnohonásobně levné. 

V závislosti na výrobci vás jedna elektronická cigareta, nebo jejich sada, vyjde na desítky až stovky korun. Opravdu i za desítky korun se dají od některých výrobců zakoupit jednorázové e-cigarety, které dokonale dokáží posloužit právě pro odzkoušení vlastností.

Ohromný sortiment

Jednotlivé elektronické cigarety přitom splňují celou řadu odlišných parametrů stejně tak, jako by tomu bylo i v případě klasických cigaret. Proto si můžete vybírat v nemalém sortimentu, který se přibližuje tomu, jaký nabízejí i plnohodnotné cigarety.

Velké množství výrobců se navíc snaží simulovat zážitek z plnohodnotných elektronických cigaret i tím, že se podobají jejich designu. Rozdílem, který tak mezi jednotlivými cigaretami najdete, je fakt že jsou baterie a náplně jednorázové a nedají se vyměnit. Dojem z kouření je ale stejný, jako je tomu i u klasických elektronických cigaret.



Používáme ověření věku Adulto