Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Vše, co potřebujete vědět o jednorázových elektronických cigaretách

Elektronické cigarety mohou být pro někoho na zkoušení příchutí a vůbec toho, jestli se zalíbí, poměrně dost nákladné. Přitom ale máte možnost zkoušet bez toho, že byste museli rovnou kupovat kompletní elektronickou cigaretu ve svém nejlepším provedení. 

Jednorázové elektronické cigarety vám totiž dávají dokonalou možnost vyzkoušet si, co vás může s klasickým užíváním čekat. Příchutě i možnosti jsou víceméně totožné, díky čemuž tak můžete opravdu testovat ten pocit, který budete při vapování zažívat dnes a denně.

Na kolik potažení jednorázové cigarety stačí?

Pochopitelně je velice důležité, jaké jsou parametry výrobce. Většinou se ale můžete spolehnout na to, že vám jednorázové elektronické cigarety dokáží vydržet podstatně dlouhou dobu. Mezi cigarety s nejnižší kapacitou se většinou uvádějí ty, které mají kolem 350 potáhnutí. Standardem mezi jednorázovými elektronickými cigaretami je ale spíše 500 potáhnutí. Díky tomu jsou tak oblíbené i u zkušených uživatelů.

Jak se cigarety vůbec aktivují?

Jednorázové elektronické cigarety v drtivé většině případů nemají aktivační prvek, jako je to u klasických. Baterie se ale poprvé nažhaví jednoduše jenom tím, že potáhnete. Při prvním potažení tak dojde k tomu, že jednorázové elektronické cigarety spustí svoji funkci, kterou pak plní do vyčerpání baterie.

V čem rozdíly naopak nejsou?

Víceméně jediným rozdílem je opravdu to, že je součástí baterie, která je kompletně nevyměnitelná. Většina výrobců se potom snaží o to, aby naprosté maximum věcí bylo naprosto stejné jako u vrcholných sérií. Často se tak potkáme minimálně se stejným, nebo velice podobným designem. Mimo toho jsou dokonale totožné i samotné náplně jako takové. Pro ně je specifikem hlavně to, že je ve stejném složení pak můžeme zakoupit jako doplnění do elektronické cigarety.

Používáme ověření věku Adulto