Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Chcete vyzkoušet elektronické cigarety? Jednorázové jsou ideálním řešením!

Elektronické cigarety jsou velice moderním způsobem kouření, který je všeobecně mnohem zdravější a ekonomičtější, ale z mnoha důvodů je i mnohem lépe přijímaný nekouřící veřejností. Pro mnohé uživatele tabákových výrobků tak může být právě nátlak okolí, rodiny a práce důvodem, proč nakonec přechází k elektronickým cigaretám.

Jenže pochopitelně můžete mít obavy o to, jestli vám elektronická cigareta jako taková bude dokonale sedět a bude se vám líbit. Nikdo by nechtěl nakoupit cigaretu, náplně a všechno příslušenství, aby jej přeprodával nebo vyhodil. A pro takové příležitosti jsou rozhodně velice vhodné jednorázové elektronické cigarety.

 

Jaký je rozdíl mezi jednorázovou elektronickou cigaretou a klasickou?

Mezi jednorázovou a klasickou elektronickou cigaretou je dost často opravdu minimum rozdílů. Většina výrobců je vyrábí ve stejném designu, jako ve kterém můžete zakoupit i klasické dlouhodobé elektronické cigarety. 

Rozdílem je tady ale realizace náplně a baterie jako takových. Elektronické cigarety se ve svém jednorázovém provedení pohybují kolem několikaset korun. Přitom si můžete užít standardně čtyři sta až pět set vdechnutí, než dojde kapacita baterie a náplně.

 

Jaká je dostupnost jednorázových e-cigaret?

Díky tomu, že jednorázové elektronické cigarety neřeší kompatibilitu s náplněmi a dobíjení baterií, jsou dost často užívány i trvalými uživateli, nikoliv jenom na zkoušku nebo pro začátečníky. Elektronické cigarety tak mají opravdu velkou dostupnost i v jednorázovém provedení. Víceméně každý podstatný výrobce elektronických cigaret na trhu přináší i jednorázové varianty. Mnozí to dokonce dělají také ve speciálních degustačních sadách. Díky tomu si můžete za drobné peníze vyzkoušet opravdu velké množství vůní a příchutí, které výrobce nabízí.


Používáme ověření věku Adulto