Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Podle jakých parametrů se mohou odlišovat elektronické cigarety?

Elektronické cigarety jsou poměrně dost rozsáhlým světem, ve kterém si můžete nejen u cigaret jako takových, ale i u jejich doplňků vybírat ze stovek a tisíců možností od desítek domácích i zahraničních výrobců.

Pochopitelně pro naše klienty ale bude vždycky tou nejzásadnější záležitostí volba elektronické cigarety jako takové, protože právě kolem ní se točí všechny podstatné parametry, které sice mohou ovlivnit i doplňky k nim, ale rozhodně doplňky nebudou moci zlepšit kvalitu cigaret jako takových. Které to tedy jsou především?

 

Kapacita a způsob nabíjení baterie

Vzhledem k tomu, že jde o elektronickou cigaretu, tak jsou pochopitelně opravdu nejdůležitějším parametrem právě baterie. U nabíjení již na trhu nenajdete standardně jinou možnost než nabíjení přes port USB. U modernějších cigaret je standardnější i USB-C. 

Oproti tomu je ale velice rozdílná kapacita baterií, která pochopitelně výrazně ovlivňuje, jak dlouho vydrží cigareta v provozu na jedno nabití. Vyšší je pochopitelně lepší. Přitom je důležité myslet i na to, že pokud disponuje baterie rychlejším nabíjením, tak se i rychleji opotřebovává.

 

Použitelné náplně do elektronické cigarety

Elektronické cigarety některými svými vlastnostmi mohou výrazně ovlivnit to, jaké náplně jsou do nich použitelné. Náplně pro elektronické cigarety jsou k dostání v ohromném množství možností, takže se nemusíte bát, že byste nenašli tu správnou. Rozhodně ale větší rozsah cigarety není ke škodě. 

 

Vyměnitelnost komponentů

Pro některé uživatele je poměrně dost důležitou vlastností vyměnitelnost některých komponentů. Důvod je ve finále velice jednoduchý. Po dlouhém užívání si zvyknete na konkrétní náustek a další podobné komponenty. Pokud je tak dokáže tělo cigarety přijmout, je to rozhodně pro zkušené uživatele plus.


Používáme ověření věku Adulto