Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Kouřit lze i bez následků na zdraví. Poradíme jak!

Kouření je jeden z nejčastějších návyků a závislostí na světě. Většina lidí s ním začíná v dost mladém věku, zatím co se jim po celý život už nedaří přestat. Zcela naopak je standardní, že padají kuřáci hlouběji a hlouběji do své závislosti, až jim mnohdy nestačí ani desítky cigaret v jednom dni.

Jenže takový stav se velice negativně podepisuje na lidském zdraví. Spousta z těchto věcí je přitom trvalá a jen se jejich stav prohlubuje s delším a delším kouřením. Elektronické cigarety nám ale nabízí možnosti, jak kouřit bez těchto nepříjemných dopadů.

Kouření bez nebezpečných látek

Abychom našli původce těchto problémů, tak si musíme jen objasnit velice krátce rozdíl mezi elektronickou cigaretou a cigaretou jako takovou. U klasické cigarety se pálí tabáková směs žárem a tvoří se přitom kouř. Ten sice vdechujeme přes filtr, který dokáže mnohé odstranit, ale nosem stále dostáváme do těla spoustu nefiltrovaného kouře, který obsahuje nebezpečné látky v čele s dehtem.

Vedle toho elektronická cigareta vůbec tabák nepoužívá. Zcela naopak se jedná o to, že je součástí elektronické cigarety baterie, která aktivuje topné těleso. To potom zahřívá nádobku s emulzí, která je na vodní bázi. Elektronické cigarety proto tvoří čistý aerosol, který vám jednoduše nemůže uškodit svým složením.

Dostaňte svůj návyk konečně pod kontrolu

Odvykání od kouření je velice nepříjemné a většina lidí ho v nějakém bodě vzdá a ke kouření se vrátí. Elektronické cigarety vám ale nabízejí možnost, jak se takovým problémům vyhnout. Specifické náplně v elektrických cigaretách vám totiž nabízejí ojedinělou možnost různého plnění nikotinem. Vy tak můžete velice citlivě snižovat dávky nikotinu, aniž byste reálně nepřestali kouřit. Díky tomu tak můžete svůj návyk dostat nenásilně pod kontrolu.



Používáme ověření věku Adulto