Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Elegantní, účinná a šetrná zároveň. To je elektronická cigareta!

Představa toho, že bychom se mohli věnovat kouření v mnohem čistějším a příjemnějším prostředí, přičemž bychom zároveň dokázali šetřit i naši peněženku je zkrátka parádní. Především neustále se zvyšující pořizovací cena tabákových výrobků je důvodem, který dělá vrásky na čele většiny kuřáků.

Jenže je tady i taková možnost, která vám všechny tyto vlastnosti umožňuje spojit do jednoho a jednoduše se tak popasovat s hlavními nevýhodami kouření. A to jsou elektronické cigarety!

Elegantní řešení, které si zalíbíte

Představte si, že si budete moci cigarety stylizovat přesně podle sebe. Už žádné stejné dutinky a stejné filtry. Elektronické cigarety jsou zařízením, které má v současnosti na trhu opravdu ohromné zastoupení. Díky tomu si můžete vybírat doslova z desítek různých kousků, které vám nabídnou odlišný design i odlišnou funkci. Každý si tak najde takové, které si dokáže opravdu zalíbit.

Kuřte kdykoliv budete chtít

Elektronické cigarety neprodukují dehet, který je základní složkou, co produkuje nepříjemný zápach. Díky tomu je tak možnost použití elektronické cigarety mnohem rozšířenější, než je tomu u standardních tabákových výrobků. Ačkoliv jsou i dnes místa, kde jsou jmenovitě zakázány i elektronické cigarety, tak pro okolí jsou mnohem přijatelnější a šetrnější.

Šetrné k vašemu zdraví i peněžence

Elektronické cigarety opravdu dokáží být šetrné k obojímu. Co se zdraví týče, tak je zásadní výhodou elektronické cigarety právě absence dehtu, který se ukládá v ústní dutině a dýchacím traktu, přičemž jeho dlouhodobé hromadění je zásadním zdravotním problémem. Elektronické cigarety se tak tabák vůbec netýká, což se ve finále podepíše i na financích. Díky tomu časem zjistíte, že se vám elektronické cigarety vyplatí i finančně.


Používáme ověření věku Adulto