Doprava od 1000,-Kč ZDARMA

Proč používat elektronické cigarety namísto standardních tabákových výrobků?

Elektronické cigarety jsou poměrně dost mladým pojmem, který ale v různých generacích dosáhl už dost velké obliby. Zásadní výhodou, kterou vám mohou elektronické cigarety nabídnout je především mnohem zdravější a společensky přijatelnější kouření, než tomu bylo kdykoliv dřív. 

Mimo toho vám ale dokáží nabídnout i mnohé další výhody, jako může být slušná finanční úspora nebo zlepšení prostředí okolo vás. 

 

Žádné tabákové výrobky už nejsou třeba

Tabákové výrobky se bohužel pro kuřáky stávají stále větším a větším předmětem „protestů“ a jsou potírány především razantně se zvyšujícími hodnotami CLO, které dělají z tabákových výrobků pomalu ale jistě dost předražený sortiment. Už jen proto se dá počítat, že jakékoliv jejich nahrazení je pro peněženky kuřáků velice vítanou změnou.

Hlavní výhodou tady je především to, že se tabákové výrobky vždycky musí pomocí žáru pálit a tím vzniká celá řada nepříjemných vedlejších látek, spalin. Ty mohou následně ovlivňovat negativním způsobem lidské zdraví, protože se usazují v plicích a ústní dutině.

 

Tento problém řeší elektronické cigarety

Jenže tyto problémy mají jedno efektivní řešení, kterým jsou právě elektronické cigarety. Jejich extrémní výhodou je to, že se v nich pouze odpařují vodní báze. To má za následek aerosol, který je oproti tabákovým výrobkům čistý a nezávadný. Složky aerosolu jsou kompletně řízené tím, o jakou náplň se přitom jedná.

Může tak obsahovat různé podíly nikotinu a podobných látek, čímž se může efektivně limitovat a popřípadě i řídit závislost na cigaretách. Mimo toho je důležité zmínit i ten fakt, že je součástí jednotlivých náplní i spousta vůní a příchutí, které jim dodávají aromata. Cigareta vás proto nikdy neomrzí, protože stále můžete zkoušet nové a nové příchutě.



Používáme ověření věku Adulto